Skip to content
Amsterdammer van de Dag

Amsterdammer van de Dag

Zo, ik kan weer een item afvinken van de lijst ‘nog te bereiken’, ook wel emmerlijst of bucketlist genaamd. Want het is me eindelijk gelukt om door het Parool uitgeroepen te worden tot Amsterdammer van de Dag!

De oorzaak is het slagen van mijn Gogme Fiets Fund, dat ook op de redactie van mijn favoriete krant als erg origineel en innovatief werd gezien en dus werd ik afgelopen week gebeld door redactrice Loes de Fauwe. Ze heeft helaas niet alle gegevens helemaal goed overgenomen, want de 50-jarige leeftijd hoop ik in november pas te bereiken..

En dat de honderd procent inmiddels is gehaald, kon ze natuurlijk niet weten, maar dat die supermarktketen Dirk van de Broek heet weer wél…

Amsterdammer van de dag

Maar goed, ik ben blij met het resultaat en vind het natuurlijk een hele eer om Amsterdammer van de dag te zijn! De foto is ook top, goed werk van Dida Mulder, die hier vrijdag was om me op de gevoelige plaat vast te leggen.

Fijn om steeds meer levensdoelen af te kunnen vinken, één van de meest prominente die nog wél op de lijst staat is dat ik in mijn leven nog eens meemaak dat het Nederlands elftal wél een keer die WK finale wint

Nieuw op de lijst is dat deze fiets de komende tien jaar niet gestolen zal worden, tegen die tijd kan ik een nieuwe vast zelf betalen…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top