Skip to content
George Best COPA Football t-shirt

George Best Copa

Aan de toch al zo indrukwekkende collectie van COPA Football is nu ook een prachtige George Best t-shirt lijn toegevoegd. De shirts zijn uitgebracht onder auspiciën van de officiële George Best Foundation en zien er prachtig uit.

Er zijn acht verschillende T-shirts te koop in de kleuren rood, wit of zwart. De kleuren van Manchester United, de laatste club waar het the Best nog op niveau presteerde voordat hij definitief toetrad tot het leger van celebrities die de weelde van het sterrendom niet konden dragen.

Het verschil met vele anderen was echter dat Best zelfs in deze wereld een absolute wereldster was. Hij schitterde in de tabloids en op tv, had relaties met diverse Miss Worlds, reed in snelle auto’s en verzoop uiteindelijk in z’n eigen drankzucht.

Hierdoor, of ondanks dit, groeide Bestie uit tot een cultfiguur die z’n weerga niet kent. Zeker onder voetballiefhebbers en dus is er helemaal niets mis met zo’n schitterend George Best t-shirt van COPA.

COPA Football store

Je kunt de shirts kopen in schitterende COPA Footballstore tegenover het Centraal Station van Amsterdam, maar je kunt ze natuurlijk ook online krijgen. Bij Sportus bijvoorbeeld.

Ik weet al welke ik wil…

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top