Skip to content
Tokyo

Prisma een prima foto App

De KusSoms kan het gebeuren dat een nieuwe hype volledig aan me voorbij gaat en vaak is dat niet voor niks. Je kan tenslotte niet achter alle muziek aanlopen en niet iedere trend is even interessant. Maar vandaag moet ik eerlijk toegeven dat ik – maanden later – een hele toffe foto app heb gevonden waar ik nog een hoop plezier aan ga beleven: Prisma.

Ik maak graag (en veel) foto’s en deel die met liefde op Instagram en Facebook, soms worden mensen er helemaal tureluurs van als ik een tijdens weekendje Londen in al mijn enthousiasme mijn social vriendenschaar bombardeer met een hele fotoserie. En met deze nieuwe app gaat er een hele nieuwe wereld voor me open, want hiermee kun je iedere foto overgieten met een kunstzinnig sausje. Er is een hele lijst filters beschikbaar, variërend van een Roy Lichtenstein popart filter tot Van Gogh en Mondriaan en de resultaten zijn verbluffend.

Alle filters

Als stukje service naar de lezer toe heb ik de foto van het kunstwerk dat ik vorige week maakte op het station van Apeldoorn even door alle filters heengetrokken om jullie een idee te geven wat er allemaal kan met deze app van het jaar, die nog gratis is ook.

Welke vindt jij de mooiste? Reageren kan hieronder:

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top